Lasten ja aikuisten yhteiset kesätyöpajat Pyynikin kesäteatterissa

Mukavaa yhteistä tekemistä niin lapselle kuin aikuisellekin!

Suomen Kiertueteatteri järjestää Pyynikin kesäteatterialueella lapsille sekä heidän läheisilleen suunnatut teatterityöpajat tiistaina 4.8.2020. Työpajojen vetäjänä toimii teatteri-ilmaisun ohjaaja Riitta Lindroos.

Työpajoissa tutustutaan improvisaatioleikkeihin, yhdessä tekemiseen ja mielikuvituksen maailmaan teatteri-ilmaisun sekä draaman keinoin. Helpostilähestyttävät työpajat on suunniteltu niin ettei osallistujilla tarvitse olla aikaisempaa teatteri- tai esiintymiskokemusta, ja kaikki tehtävät soveltuvat niin ensikertalaisille kuin kokeneemmillekin. Lisäksi kaikki työpajat on suunniteltu olemassa olevat koronarajoitukset sekä osallistujien turvallisuus huomioonottaen. 

ti 4.8.2020 klo 11-13 & 14-16
Aarreseikkailu

Kaikki tehtävät liittyvät teemoiltaan aarteen etsintään ja yhteistyöhön. Työpajoissa opetellaan vuorovaikutusta sekä yhteistyötä teatterillisten leikkien sekä draamarastitehtävän avulla.

klo 11-13 työpaja 6-8-vuotiaat sekä heidän aikuisensa
klo 14-16 työpaja 9-11-vuotiaat sekä heidän aikuisensa


Päästä mielikuvituksesi valloilleen ja ilmoittaudu mukaan lapsesi kanssa!

Yhden työpajan hinta on yhdeltä lapselta ja aikuiselta yhteensä 30 euroa. Työpajojen maksimimäärä on 10 lapsi- ja aikuisparia, ja paikat täytetään ilmoittautumisjärjestyksessä. Ilmoittautumisaika kumpaankin työpajaan päättyy su 26.7.2020. Työpaja laskutetaan ilmoittautumisajan päättymisen jälkeen. 

Työpajat järjestetään mikäli ilmoittautuneita pareja on vähintään 5. Työpajaan ei saa osallistua sairaana. Mikäli työpaja tai työpajaan osallistuminen perutaan sairastumisen tai koronaan liittyvien säädösten johdosta, Suomen Kiertueteatteri palauttaa työpajahinnan täysimääräisenä takaisin.

Lisätietoja työpajasta: janne@kiertueteatteri.fi 


Yhteistyössä Pyynikin kesäteatteri ja Tampereen kaupunki.

Ilmoittautumalla työpajaan hyväksyt työpajarekisterimme tietosuojaselosteen.

Meille on ilo kiertää!