Palvelut

Esitystoiminnan lisäksi tarjoamme monenlaisia palveluita niin teattereille, kulttuurilaitoksille, yrityksille sekä yhteisöille kuin yksityishenkilöillekin.

Teattereille ja kulttuurilaitoksille
Vierailuesitykset
Laadukkaat kiertue-esityksemme rikastuttavat teatterin ja kulttuurilaitoksen ohjelmistoa. Monipuolisesta tarjonnastamme löytyy mielenkiintoista katsottavaa vauvasta vaariin!

Kiertuemyynti ja -tuotanto
Tarjoamme teattereille myös kiertuemyynti- ja tuotantopalvelua, jolloin vastaamme ennaltasovitun produktion kiertuemyyntiin ja -tuotantoon liittyvistä järjestelyistä.

Esittävän taiteen tuotanto- ja hallintokonsultointi
Yrityksemme ydinhenkilöt ovat toimineet teatterialan tuotannollisissa ja hallinnollisissa tehtävissä useiden vuosien ajan. Tarjoamme myös osaamistamme muille esittävän taiteen kentän toimijoille.

Koulutukset ja TYHY-päivät
Koulutamme myös mielellämme muita esittävän taiteen toimijoita, ja päivitämme osaamistanne esimerkiksi yleisötyön, tuotannon tai markkinoinnin saralla.

Yrityksille ja yhteisöille
Ohjelmanumerot yritysten ja yhteisöjen tilaisuuksiin
Räätälöimme ikimuistoiset ohjelmanumerot niin yritysten pikkujouluihin, koulutuspäivän piristykseksi kuin yhdistyksen varainhankintajuhliin. Ohjelmanumerot vaihtelevat 30 minuutin improvisaatioshow’sta aina parin tunnin kokonaisiin esityksiin asti.

Koulutukset, sparraukset ja työpajat
Ammattitaitoiset kouluttajamme tarjoavat osaamisensa mielellään käyttöönne. Tarvitset sitten koulutusta työhyvinvoinnista, sparrausta pitchauksen pitämisessä tai teatteri-ilmaisun työpajaa, voit olla rohkeasti yhteydessä meihin!

Yksityishenkilöille
Ohjelmanumerot yksityistilaisuuksiin
Tarjoamme ikimuistoiset ohjelmanumerot niin syntymäpäivien yllätysohjelmaksi kuin lastenjuhlien vetonaulaksi. Ohjelma räätälöidään aina asiakkaan mieltymysten, toiveiden ja resurssien mukaan!

Sparraukset ja työpajat
Kaipaatko esiintymiskoulutusta tai haluaisitko sparrausta työhaastattelua varten? Ammattikouluttajamme auttavat ja tukevat yksilöllisesti haluamassasi osa-alueessa. Kysy myös teatteri-ilmaisun työpajoista!

…vai saisiko olla jotain ihan muuta?

Etkö löytänyt tarvitsemaasi palvelua? Hätä ei ole tämän näköinen! Ota meihin yhteyttä, niin etsimme Sinulle parhaat mahdolliset tekijät!

Kiinnostuitko?
Pyydä tarjouspyyntö täältä!

Meille on ilo kiertää!