Teatteri

Tatun ja Patun Suomi (2019). Kuva: Karri Harju

Suomen Kiertueteatteri kiertää ja kierrättää esityksiä ympäri Suomen!

Vuonna 2018 perustettu Suomen Kiertueteatteri on suomalainen ammattiteatteri, jonka toiminnan keskiössä ovat kiertue-esitysten tuottaminen ja kiertue-esitysten myynti teattereihin, kulttuurilaitoksiin ja konserttisaleihin.

Olemme keskittyneet myös yhteistuotantoihin, ja teatterimme historian ensimmäiset yhteistuotannot olemme tuottaneet Pyynikin kesäteatterissa kesinä 2018 ja 2019.

Meille on ilo kiertää!

Suomen Kiertueteatterin perustajana ja johtajana toimii teatterituottaja ja -ohjaaja Janne Jämsä, jolla on usean vuoden kokemus kiertueteatterin tekemisestä niin tuottajana kuin ohjaajanakin.

Suomen Kiertueteatterilla ei ole vakinaista omaa toimitilaa tai paikkaa vaan teatteri toimii ympärivuotisesti ja ympäri Suomen. Tällä hetkellä teatterin toimisto sijaitsee Tampereella.


Töihin meille?

Työllistämme vuosittain 20-30 teatterialan ammattilaista eri pituisiin työsuhteisiin. Vuosittain produktioissamme työskentelee niin näyttelijöitä, pukusuunnittelijoita, tekniikkaa kuin lavasterakentajiakin. Mikäli olet kiinnostunut työskentelemään meillä, voit ottaa yhteyttä meihin joko yhteydenottolomakkeella tai sähköpostitse osoitteeseen info@kiertueteatteri.fi.

Haluatko tilata esityksen, koulutuksen tai tehdä muutoin yhteistyötä kanssamme?

Mikäli edustat teatteria tai kulttuurilaitosta, ja haluat tilata meiltä vierailuesityksen, voit olla suoraan yhteydessä Janneen. Myös yhteistyökumppaanuudestamme kiinnostuneet voivat olla suoraan yhteydessä teatterinjohtajaan.

Meille on ilo kiertää!