Improa by VSOP

Improvisaatioteatteri VSOP:n muodostavat 
näyttelijät Teemu Aromaa, Eero Järvinen, Miska Kajanus, Niina Lahtinen, Tuukka Martiskainen, Jussi Puhakka, 
Sanna Saarela, Tuukka Tiihonen ja Ulla Virtanen sekä 
muusikot Katja Lappi ja Noora Nykänen.

Kun tämä on totta, mikä muu on totta

Improvisaatioteatteri VSOP on vuonna 2008 perustettu riihimäkeläis-helsinkiläinen ammattiteatteri, jolla on takanaan satoja keikkoja niin yksityistilaisuuksissa kuin klubikeikkalavoillakin.

VSOP on erikoistunut Harold-tekniikkaan, mutta keikkailee myös lapsille suunnatun improvisaatioesityksen, perinteisen viihdeimpron sekä kehittelemänsä improvisoidun murhamysteerin merkeissä. Tutustu kuhunkin esitysmuotoon alla!

Lasten impro
Lapsikatsojat ovat kunniaroolissa improvisaatioteatteri VSOP:n Lasten impro -esityksessä, jossa kaikki keksitään tässä ja nyt, yhdessä katsojien kanssa.

Riemulla ei ole rajaa, kun lasten ideat ja ehdotukset muuntautuvat ammattinäyttelijöiden ja -muusikon käsissä ennennäkemättömän hassuiksi ja hullunkurisiksi tilanteiksi.

Esitys soveltuu kaiken ikäisille lapsille (ja lapsenmielisille), ja se kannustaa lapsia myös omiin mielikuvitusleikkeihin.

Esityksen kesto
1 h, ei väliaikaa

Improklubi
Koko illan improklubissa lavalla nähdään liuta toinen toistaan hillittömämpiä, käsittämömpiä ja hauskimpia kohtauksia, joita kuvitella saattaa. Jokainen ilta on ensi-ilta!

Esityksen kesto
noin 2 h sisältäen väliajan

Mullan alla eli improvisoitu murhamysteeri
Improvisaatioteatteri VSOP:n erilaisia improvisaatiotekniikoita yhdistävän Mullan alla -improesityksen teemana on murhamysteeri. Illan aikana improajat selvittävät kuka murhasi ja kenet.

Laulavia todistajanlausuntoja, kuuluisia viimeisiä sanoja sekä todistusaineiston penkomista… Kaikki on mahdollista!

Saadaanko lopulta murhaaja kiinni?

Esityksen kesto
noin 2 h sisältäen väliajan

Meille on ilo kiertää!